tag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post735248731578652738..comments2023-07-05T11:01:28.166+02:00Comments on Belly Konyhája: Zöldséges rizseshúsBellyhttp://www.blogger.com/profile/16250684372916620898noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post-62348031373723073382009-11-16T20:32:32.747+01:002009-11-16T20:32:32.747+01:00Nem sokat, épp hogy ellepje, és tilos megkavarni!!...Nem sokat, épp hogy ellepje, és tilos megkavarni!!!Andihttps://www.blogger.com/profile/00583529164241766897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post-88902441316955347102009-11-16T16:56:01.368+01:002009-11-16T16:56:01.368+01:00Nekem eddig még szerencsém volt a rizzsel. Bár nag...Nekem eddig még szerencsém volt a rizzsel. Bár nagyon kezdö konyhatündér koromban elöfordult, hogy olyan, de olyan mázgás volt! :)) A rizseshúst pedig nagyon imádom!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post-23909375334446262762009-11-16T14:39:07.098+01:002009-11-16T14:39:07.098+01:00Andi!
És mennyi vízet öntesz rá?
A paradicsom pedi...Andi!<br />És mennyi vízet öntesz rá?<br />A paradicsom pedig megy,csak nyisd ki időben az ablakot:-)<br />Sedith!<br />Megnézem,szeretek Duendénél időzni.Köszönöm.Bellyhttps://www.blogger.com/profile/16250684372916620898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post-90389500348091491422009-11-16T12:53:51.320+01:002009-11-16T12:53:51.320+01:00Sziasztok!
Ha azt szeretnétek, hogy mindig nagyon ...Sziasztok!<br />Ha azt szeretnétek, hogy mindig nagyon finomra és pont jóra sikerüljön a rizs, akkor javasolhatom Duende receptjét is. Én is csak azóta tudok normális rizset főzni, amióta ő "megtanított": http://szellemafazekban.blogspot.com/2009/06/rizibizi-es-rizsfozes-rejtelmei.html<br />Remélem, segíthettem!:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post-85413540048661869892009-11-16T12:19:33.552+01:002009-11-16T12:19:33.552+01:00A zöld paradicsomból küldhetnél, úgy imádom.:-)
Na...A zöld paradicsomból küldhetnél, úgy imádom.:-)<br />Nagyon guszta a rizses hús is, örülök hogy sikerült!<br />Én csak kicsit futtatom meg olajon, meleg vizet öntök rá, alufóliát teszek a tetejére, és be a sütőbe. <br />Nem baj ha nem pereg a rizs. A Kínaiak se pergősre csinálják, hogy ennék pálcikával akkor.Andihttps://www.blogger.com/profile/00583529164241766897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post-61409120882545106802009-11-16T11:42:41.074+01:002009-11-16T11:42:41.074+01:00Nóra!
Próba cseresznye.Nóra!<br />Próba cseresznye.Bellyhttps://www.blogger.com/profile/16250684372916620898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4864207331733446936.post-39336033704972071622009-11-16T10:39:12.544+01:002009-11-16T10:39:12.544+01:00Mintha rólam szólna a bejegyzésed. Nekem is mumus ...Mintha rólam szólna a bejegyzésed. Nekem is mumus a rizs, nekem sincs kuktám, és én is végül a gyorsrizs mellett szoktam maradni.<br />Viszont van egy csomag libaaprólékom, jó lenne egy ludaskásának, azaz rizseshúsnak.<br />Lehet, hogy nekilátok én is.Nórahttps://www.blogger.com/profile/13743764845022575511noreply@blogger.com