Csirkehúslevest főzni nálunk nagy felelősség.
Azért,mert ha nem akarom,hogy a férjem megtudja,hogy csirke is van benne,akkor jobb ha idő előtt eltávolítom belőle a fent említett alkatrészeket.Mivel fő még benne sertéshús is,nem nagyon szokott gyanút fogni a mester.Mire rájön,addigra meg úgyis elfogy a leves.
Sőt,mire rájön,általában a csirkehús átlényegül mondjuk csirkesalátává.
Szeretem az ilyen "dobjuk össze amink van" salátákat és többnyire itt kiélhetem magam a gyümölcs-hús párosításában.Még az sem zavar ha majonéz kerül rá.
Egzotikus csirkesaláta
- 2 egész csirkecomb főzve,lebőrözve,apróra vágva
- 1 csirkemell szintén főzve,lebőrözve,apróra vágva
- 1 ananászkonzerv lecsepegtetve,apróra vágva
- 2 alma meghámozva,apróra vágva
- 10 dkg petrezselyemgyökér főzve,apróra vágva
- 2 db közepes répa főzve,apróra vágva
- 1 kis darab zeller főve,apróra vágva
- 1 kis tubus majonéz
- 1 ek mustár
- 1 kis pohár tejföl
- 1 csipet só
- 1 kk cukor
Ez nekem nagyon tetszene!
VálaszTörlésÉn sem ellenkeznék, ha elémtolod a salit:) Szép is, nemcsak finom!
VálaszTörlésMegette a férjed?
Off: megint a cím és a kép közt az admin felület egy része látszik:OOO Nem baj, de tudnám, miért?
Ági!
VálaszTörlésDruszák tartsanak össze :-)
Trin!
Köszi :-)
Nem,nem evett belőle a férjem.Ha tudja,hogy csirke,nem hajlandó megenni.
Amúgy lehet neked van 3-ik szemed is.:-)
Bianka!
Köszi!