Használati utasítás
vastagon szedett:amit már ettem
normál:amit még nem
piros áthúzott:amit nem is akarok enni{nálam ez csak piros lesz,mert nem tudok áthúzni.-(
- Ajvár-hallottam már róla.....
- Aszú-Csak karácsonyra
- Bableves csülökkel-nagyon szeretem de csak házilag füstölt csülökkel
- Baklava-itthon csak latsia receptje szerint
- Baracklekvár-Forever.Képes vagyok bevágni egy üveggel is csak úgy,magában.Persze csak a házit,amit én teszek el.
- Bárányhús-legvégső esetben
- Barátfüle-napköziben ettem utoljára,ott szerettem
- békacomb rántva-apukám egyszer evett{csellel vették rá}az ő élménydús elmesélése alapján nem vágyom rá
- Birsalmasajt-tervbe van véve már csak birsalmát kell majd hozzá szerezni
- Bodzaszörp-habzik és nagyon édes.Megiszom ha nincs más
- Borsóleves-bármikor,bárhol,rengeteg zöldséggel és frissen
- Bundáskenyér-az év 365 napjából 300-on ez a reggelink.Imádjuk
- Burek-szintén hallottam már róla
- Céklasaláta-jó sok köménymaggal
- Csalántea-bundáskenyérrel kiváló
- Csevapcsicsa-Most tanultam meg kimondani
- Csicsóka-ismeretlen fogalom
- Csiga-filmekben,messziről jól néz ki,de hogy megkóstolnám e?
- Csirkeláb a húslevesből-apukám ette míg mi gyerekek ki nem utáltuk a levesből
- Disznósajt-csak házi
- Erdei gombák-mint a borsóleves,de jöhet szárítottan is.Nagymamám felfűzte úgy mint a pirospaprikát úgy szárította
- Eszterházy torta-nálunk fahéjasan csinálják ezért nem szeretem és nem is vagyok hajlandó máshol sem megkóstolni
- Fagyasztott halrudacska-soha többet
- Fánk-készíteni és enni is szeretem,jó sok házi baracklekvárral
- Fasírt-örök klasszis,nagy kedvenc
- Finomfőzelék-nem ettem még sohasem,így nem tudom megmondani,hogy finom e
- Fokhagymás lángos,sajttal és tejföllel-szeretem azt is amit én készítek,de tiszafüreden a piacon olyat de olyat lehet kapni,hogy az megszólal.Ja és sajt meg tejföl nem kell rá
- Fonott kalács-nem vagyok nagyon oda érte
- Főtt,csöves kukorica-tiszapart,nyár,bicikli
- Gulyásleves-gyakori vendég
- Gyümölcsbor-nem
- Hagymaleves-pirítóssal és sok-sok sajttal
- Halászlé-hanyagoljuk egymást
- Jeges kávé-Ritkán.Nagyon jó találmány
- Kakashere pörkölt-amikor kakast vágok mindig tunningolom magam,hogy majd most,de a finish-ben mindig visszafordulok
- Káposztás tészta-csak amit a kedvesem készít.Mester benne,komolyan.
- Kapros tökfőzelék-soha,semmilyen körűlmények között.Na jó,ha éhenhalnék,talán.....
- Karalábé-legjobban a tetejét,ahol a kis levélkezdemények vannak,azt szeretem
- Kaszinótojás-díszletkellék,nem nagy szám
- Kecsketej-ha olyan íze van még csak megközelítőleg is mint a kecskesajtnak akkor rossz nem lehet
- Campingsajt a tömlőböl-a barátnőimmel úgy hívjuk pucusajt.néha jó
- Képviselőfánk-egy időben nagy rajongója voltam,mára már feledésbe merült,nem is tudom miért
- Knédli-ragacs,ragacs,ragacs
- Kocsonya-bőrke és csont ne legyen a tányérban úgy megeszem
- Kókuszgolyó-gyerekkori kedvenc,de úgy járt mint a képviselőfánk
- Kovászos uborka-nyáron,1 azaz egy darabot
- Körömpörkölt-nagyapám ódákat zengett róla de nagyanyám így sem volt hajlandó soha megfőzni
- Krémes-imádnivaló édes kis semmiség
- Krumplipüré-töménytelen mennyiségben
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése