csütörtök, február 19, 2009

Pikáns Sertésragu


Pikáns Sertésragu
  • 50 dk sertéscomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 ek.lecsó
  • bors
  • pirospaprika
  • 15 dk zöldborsó
  • 15 dk gomba
  • 1 csemege uborka
  • 1 kis dobozos tejföl

A hagymából,lecsóból,sóval,borssal,pirospaprikával pörköltalapot készítünk.Rádobjuk a felkockázott combot és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.Beletesszük a felszeletelt gombát,beleszórjuk a zöldborsót és kis kockákra vágott savanyú uborkával tesszük pikánssá a ragut,végül a tejföllel behabarjuk.

Belly

Ui:Délután kisütött a nap és olvadozik a hó.Van remény:-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése