A tegnapi ebédünk szintén a gyorsaság jegyében készült,még a húst sem kellett felvágnom,mert KöBö 2 napja megtette ezt,már akkor kérlelve,hogy ha itthon leszek,csináljak neki "Fokis"húst.Csináltam.Most ettük meg az utolját és megállapíthattam azt a tényt,hogy most sikerült teljes mértékben megtanulnom ennek az ételnek a fűszerezését{a sózás és fokhagymamennyiséget tökéletesen eltaláltam,csak úgy,szemre.Mi ez,ha nem fejlődés?:-D}
Fokhagymás Pulykapecsenye
- 50 dk pulykahús
- só
- 4 gerezd apróra vágott fokhagyma
- némi olaj
A felkockázott húst mindennel együtt egy lábasba tesszük,felöntjük annyi vízzel,amennyi ellepi,rátesszük a tűzre,aztán hadd szóljon.Pirítsuk le zsírjára és bármilyen körettel tálaljuk.Kenyér néha nem árt hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése