péntek, augusztus 28, 2009

Krémsajt házilag Wise Lady-től

Addig-addig furdalt a kisördög,míg erőt nem vettem magamon és el nem készítettem.Készítettem?!Figyeltem,hogy hogy csöpög és ennyi.Nálam 48 órát függött és 2 órát élt.Egy reggeli elvitte az egészet.Nagyon finom és tényleg nem lehet megkülönböztetni a gyári krémsajtoktól.Sógornőm elvitte a receptet,ő most már kísérletezget vele.Köszi Wise Lady:-)

9 megjegyzés:

  1. Nálam is most cseperészik másodjára! Tényleg nagyon jó módszer!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Belly! Meg kaptam az üzenetedet. Ahogy elkészül a saját készítésű kalács megmutatom majd. Köszi. Üdv. Mária és 9 kürtös kalácsra éhes száj (11 éhes száj).

    VálaszTörlés
  3. Guszta az alakja is...Olyan, mint a mozarella...

    VálaszTörlés
  4. Nálam is befutó! Sokszor csináltam már: sós-fűszeres krémsajtnak, pizzafeltétnek, mascarpone-zabáló sajttortának, tiramisunak, ésatöbbi, ésatöbbi :-)

    Ár-érték arányban fantasztikus! S szinte észre sem venni a különbséget!

    VálaszTörlés
  5. :-))))))))))
    Viki,én is fogok majd kísérletezgetni,ha valakinek meg úgy kínálod,hogy krémsajt simán,tehát nem árulod el,hogy házi,akkor nem is veszi észre a különbséget.
    Máris,várom az eredményt:-)

    VálaszTörlés