Addig-addig furdalt a kisördög,míg erőt nem vettem magamon és el nem készítettem.Készítettem?!Figyeltem,hogy hogy csöpög és ennyi.Nálam 48 órát függött és 2 órát élt.Egy reggeli elvitte az egészet.Nagyon finom és tényleg nem lehet megkülönböztetni a gyári krémsajtoktól.Sógornőm elvitte a receptet,ő most már kísérletezget vele.Köszi Wise Lady:-)
Nálam is most cseperészik másodjára! Tényleg nagyon jó módszer!
VálaszTörlésÍgy igaz Noémi:-)
VálaszTörlésKedves Belly! Meg kaptam az üzenetedet. Ahogy elkészül a saját készítésű kalács megmutatom majd. Köszi. Üdv. Mária és 9 kürtös kalácsra éhes száj (11 éhes száj).
VálaszTörlésSzerintem is tuti módszer!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki...
VálaszTörlésÖrülök neki!
VálaszTörlésGuszta az alakja is...Olyan, mint a mozarella...
VálaszTörlésNálam is befutó! Sokszor csináltam már: sós-fűszeres krémsajtnak, pizzafeltétnek, mascarpone-zabáló sajttortának, tiramisunak, ésatöbbi, ésatöbbi :-)
VálaszTörlésÁr-érték arányban fantasztikus! S szinte észre sem venni a különbséget!
:-))))))))))
VálaszTörlésViki,én is fogok majd kísérletezgetni,ha valakinek meg úgy kínálod,hogy krémsajt simán,tehát nem árulod el,hogy házi,akkor nem is veszi észre a különbséget.
Máris,várom az eredményt:-)