szerda, február 17, 2010

A kelt tészta művésze lettem....."A művészet az emberi önvaló tökéletességének visszatükröződése. Ebben megtalálható minden vágy végső célja, és ez az, ami visszacseng: a tökéletesség időtlen harmóniája." (ismeretlen szerző)


Persze ne használjak nagy szavakat.


Marytől kaptam a díjat és meg kell mondanom,hogy nagyon meglepett vele.Persze tudtam régen is tésztát keleszteni,meg pogácsát,de ezen túl soha nem merészkedtem.
A kenyérsütést az olyan beavatottak privilégiumának gondoltam,mint pl.nagyanyám,aki tudott ugyan de gyűlölt kenyeret sütni,mondván sok a munka vele,egyszerűbb a boltban megvenni.Neki az is volt.Ő még kislánykorában készített,dagasztott kenyeret és egy életre megutált várni a "csöpögő padlásra".


Amikor Kiskukta invitálására regiztem EMargit oldalán,sok gyönyörűségre{nem csak kenyérre} és számomra érthetetlen dologba ütköztem.Pl.kovász,nyanya....De ott volt Mary,Kiskukta,Brigi,Mónika,Georgina,Nelly,Dulifuli,Schumi no és persze Limara,szóval a csajok,akik azonnal kész voltak segíteni,ha elakadtam valamiben,vagy nem értettem.


Akkor lássuk kinek adom tovább:
-Trinity-valamicskét ő is konyít a tésztához:-))))))))))))))))))))))
-Latsia-ő is:-))))))))))))))))))))
-és Emargit  oldala


6 megjegyzés: