szerda, március 30, 2011

Ketchupos csirkecomb


Csirke,mi más!
Mostanában ez van,nem tudom megunni.
Persze mindig találni kell egy új ízt,most éppen ketchupos hús lett.
Jó kis szaftos,aranybarna kéreg alatt párolódott felsőcomb.
Már csak egy kis zöldség hiányzik,mikooor lesz már,alig bírom kivárni.
A lényeg a lényeg,ma szép napsütéses idő van,kertészkedni,sétálni való idő,ugyhogy ne is ezt blogot bújjátok,hanem irány a nagyvilág,ha meg dolgozol nyisd ki az ablakot.


Amúgy nem őrültem meg,csak ezt hozza ki belőlem a régenvárt napsütés.
További szép napot!



Ketchupos hús

  • 6 db csirke felsőcomb
  • 1 nagy dobozos tejföl
  • 3 ek csípős ketchup
  • bors
  • olaj
A combokat megsózzuk,borsozzuk,olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk.A tejfölben elkeverjük a ketchupot,megkóstoljuk és ha kell ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.Ráöntjük a húsra,alufóliával letakarjuk és 20 percig pároljuk 4-es fokozaton,a sütőben.Ha puha,akkor levesszük az alufóliát és pirosra sütjük a pecwenyénket.










5 megjegyzés:

Bianka írta...

Finom lehet

Ami írta...

Ez nekem azt hiszem, nagyon ízlene :)

Kapsz tőlem "egy jó szót" , kérlek nézz be hozzám :)

Elisabeth írta...

Nálunk már régóta mennek a ketchup-os ételek, de itt nincs chipős ketchup, csak édeskés...azért keverjük össze a ketchupot egy kis csipős mustárral ami megadja ezt az izet. Én már többször szoktam késziteni igy a csirkét, de minden esetben a mustárral keverve.
A tejföl hozzáadása adja neki a még finomabb izt. Guszta, és finom lehet!

Belly írta...

Bianka!

Az volt+

Ami!

Köszönöm!

Elisabeth!

Én eddig nem szerettem a ketchupot,de így,ilyen formában jöhet.Téynleg a tejföl adja meg az ízét.

Garffyka írta...

Amilyen egyszerű, olyan nagyon finom lehet!