csütörtök, október 28, 2010

Kisütöttük Karácsonyra....Valamikor,nem is oly rég,a Kifőztük csapatából néhányan arra gondoltak hogy de jó volna segíteni más embereken.
Jó volna,mert itt vagyunk mi,akik napról napról-napra finomabbnál-finomabb ételeket sütünk-főzünk kis családunknak.
Mert megtehetjük.
Bele sem gondolunk abba,hogy milyen lenne ha nem tehetnénk meg.
Ha szeretnénk,de nem tudjuk megadni a gyerekünknek vagy a férjünknek vagy anyukánknak,apukánknak,testvérünknek a mindennapi betevő falatot.
Karácsonykor,amikor mindenki előveszi a régi családi recepteket vagy kipróbál valami újdonságot,raklapszám süti az aprósütit,a halászlé patakokban folyik és a család még februárban is beiglimérgezésben szenved,van olyan család aki egy szem kifényesített almát tud csak adni.
Vagy még azt sem.
Ezekre gondolt az a pár ember amikor felkért 115 bloggert,gasztrobloggert hogy receptjükkel,ötleteikkel segítsenek egy rendkívűli kiadvány létrehozásában,melynek a letöltése a TERÁD van bízva.
Ez a szám kivételesen nem ingyenes,de nem drága.Te szabod meg,hogy mennyibe kerüljön,terád van bízva hogy mennyivel segítesz.Ez az összeg teljes egészében a Magyar Élelmiszer Bankhoz kerül,aki élelmiszert tud belőle vásárolni olyan embereknek,akiknek sajnos önhibáján kívül nem jut.
Kattints az oldalsávban a képre,olvasd el az oldalt és kérjük,hogy segíts.
Segíts,hogy másnak is szép legyen a karácsonya!1 megjegyzés: