Gyerekkoromban a hóvégi szűkös anyagi kereteknek köszönhető finomság volt.Most megint elővettem,mert ki kell takarítani a mélyhűtőt,jön az idei tök.Anyu szokta még cukkiniből és keveri hússal is.Az elkészítési módja ugyanaz mint a rendes fasírtnak,csak a tököt le kell darálni és egy kis vegetával állni hagyni,majd kinyomkodni,a többi lényegében változatlan.
Update:A fasírt keverési arány nálunk úgy néz ki,hogy 50 dk húshoz 1 kg kenyeret adunk,a töknél is így járunk el,tehát szerintem ezért van olyan kinézete,mintha húsból lenne.
Ugyanúgy néz ki, mintha húsból lenne! Klassz!!!
VálaszTörlésCukkiniből már én is csináltam, szeretjük!
Finom is!
VálaszTörlésÖööö... izé... Engem pedig a Tökellenes Konyhákért Bizottság elnökeként tartanak számon, de ez tényleg úgy néz ki, mintha köze se lenne a tökhöz. :) Gratula hozzá!
VálaszTörlésPedig,eredeti,százszázalékos,kiskerti tök:-D
VálaszTörlés