Köményes,sült combot akartam készíteni.Megvolt a szükséges előkészület,ízlés szerint fokhagyma,kömény,só,beledörzsöl,majd a tepsiben egy kis olaj és víz hozzáadásával,alufólia alatt puhára pároljuk.Ha kész,alufólia nélkül pirosra sütjük.Na szóval,a meggyszörp pont ott volt az asztalon,mert kóstolgatni bőszen kell kérem,hogy jó e:-D.Amikor férjem kiment a konyhából,2 dl felhígított meggyszörppel öntöztem nyakon a combot,víz helyett.Nagyon finom sült lett belőle,enyhén édeskés a cukor miatt és a meggy savanyságát is ki lehetett érezni belőle.A bőr pedig olyan édeskés ragacsos,fényes lett,nagyon,nagyon jó.Petrezselymes újkrumplit társítottam mellé
Hmmm. Én megcsináltam egyszer Nigella colában főtt sonkáját, nah, az is szuper lett. Ez meg elég jól néz ki! Nagyon kis kreatív ötlet volt! :DD
VálaszTörlésEz jobb mint amikor Nigella Lawson kólában pácolta azt a gyönyörű sonkát!
VálaszTörlésAkár véletlen-akár készakarva: klassz!!!
VálaszTörlésJól hangzik, nagyon izgalmas!
VálaszTörlésHallottam már a kólás sonkáról de még soha nem próbáltam-talán majd karácsonyra-ez csak kósza ötlet volt,gondolván ha van ananászos sonka,lehet meggyes is:-D.Köszönöm a dícséretet.
VálaszTörlés