Valami kalácsszerűségre vágytam és felnéztem Emargit oldalára.Végül briós lett a vége,Kiskukta receptje alapján,aki nagy örömömre most nyitotta meg a blogját.
Fahéjas briós
- 500 gr liszt
- 50 gr cukor
- 50 gr olaj
- 30 gr élesztő
- 1/4 kk só
- 1 tojás
- 200 ml tej
- 1,5 kk fahéj
Mehetne jobban is ez a briósformázás,de mentségemül szóljon,hogy ez volt az első próbálkozásom:-D.Finom,foszlós,kakaóval isteni.
Belli köszönöm!
VálaszTörlésAmúgy nincs semmi baj ezzel a formázással, nem láttad az én első briósaimat, na azok dőltek mindenfelé!
Mi bajod a formázással?? Gyönyörű lett!!!
VálaszTörlésSziasztok!
VálaszTörlésAkkor megnyugodtam!Szerintem inkább torony formája van,de ha ti mondjátok,hogy jó,akkor nem ellenkezek:-D
Belly a formázás miatt te csak ne aggódj!
VálaszTörlésCsukott szemmel is megesszük!