csütörtök, július 09, 2009

Mustáros,sajtos csirkecomb,sajtos,chilis sült sárgabarackkal

Egy finom és gyors étel,egy kicsit bizarr,de nagyon is finom körettel:-D

Mustáros,sajtos csirkecomb,sajtos,chilis sült sárgabarackkal
  • 4 db egész csirkecomb,kettévágva
  • 1 nagy tejföl
  • 1 ek mustár
  • 1 ek só
  • bors ízlés szerint
  • 3 gerezd paszírozott fokhagyma
  • 1 dl olaj
  • 5 dk vaj
  • 20 dk sajt
A tejfölt,a mustárt,sót,borsot,fokhagymát,olajat összekeverjük.A csirkecombokat bekenegetjük a vajjal,megmártogatjuk a szószban,és szépen elrendezve egy tepsin,betoljuk a már meleg sütőbe.Fólia alatt 50 percig pároljuk,majd azt levéve,megszórjuk a sajttal és ha az általunk kívánt színt elérte,tálalhatunk.
Férjem petrezselymes krumplit kért mellé,én viszont{naná!!!}a frissen leszedett barackokat kettévettem,a mag helyére szórtam egy kis chilit,ráhalmoztam egy pici reszelt sajtot,megszórtam egy pinduri sóval és mehettek a még meleg sütőbe,de csak addig,amíg a sajt olvadni nem kezdett.Nagyon finom lett,a barack édes,lekváros,izgalmas ellentétben állt a sajtos, chilis keverékkel.

5 megjegyzés:

  1. Én szívesen megkóstoltam volna a te köreteddel!

    VálaszTörlés
  2. Ez nekem cseppet sem bizarr! Finom!

    Vicces, hogy ma mindhárman-Garffyka-Te és én-milyen hasonlót tettünk fel-majd kukkantsd meg!

    VálaszTörlés
  3. Kata!
    Szívesen adnék,nyisd az ablakot:-D
    Tin!
    Megnéztem a reciket,hát az agyhullámok ugye.....:-DAzt hittem bizar lesz egyeseknek{mint férjuramnak}de akkor meg vagyok nyugodva.

    VálaszTörlés