Mustáros,sajtos csirkecomb,sajtos,chilis sült sárgabarackkal
- 4 db egész csirkecomb,kettévágva
- 1 nagy tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek só
- bors ízlés szerint
- 3 gerezd paszírozott fokhagyma
- 1 dl olaj
- 5 dk vaj
- 20 dk sajt
Férjem petrezselymes krumplit kért mellé,én viszont{naná!!!}a frissen leszedett barackokat kettévettem,a mag helyére szórtam egy kis chilit,ráhalmoztam egy pici reszelt sajtot,megszórtam egy pinduri sóval és mehettek a még meleg sütőbe,de csak addig,amíg a sajt olvadni nem kezdett.Nagyon finom lett,a barack édes,lekváros,izgalmas ellentétben állt a sajtos, chilis keverékkel.
Én szívesen megkóstoltam volna a te köreteddel!
VálaszTörlésEz nekem cseppet sem bizarr! Finom!
VálaszTörlésVicces, hogy ma mindhárman-Garffyka-Te és én-milyen hasonlót tettünk fel-majd kukkantsd meg!
Kata!
VálaszTörlésSzívesen adnék,nyisd az ablakot:-D
Tin!
Megnéztem a reciket,hát az agyhullámok ugye.....:-DAzt hittem bizar lesz egyeseknek{mint férjuramnak}de akkor meg vagyok nyugodva.
Ez a mai ebéd. Nagyon finom :-)
VálaszTörlésNyafkamacska!
VálaszTörlésÖrülök:-)