vasárnap, július 26, 2009

Quick&Easy-Csatlakozz,kutass,főzz gyorsan és könnyedén

Ezennel én is csatlakozom a quick&easy mozgalomhoz.Nagyon jó kezdeményezésnek tartom és elmondhatom,hogy már a születése pillanatától figyelemmel kísérhettem az eseményeket.

Trinity,ChefViki,Garrfyka,Max,mint kezdeményező és ötletgazda,valamint a többi,csatlakozni szándékozó és csatlakozott blogger nem kis feladatot vállalt magára,nevezetesen egy generáció,a főzni,sütni nem tudó,arra nem tanítatott lányok,fiúk "megtérítését",hogy éljen egészségesen,ne traktálja magát ipari hulladékkal,roncsolva szervezetét.

Ezeknek a felvágottaknak,készételeknek-melynek szlogenja szintén a quick&easy-a hatása nem azonnal,hanem évek,évtizedek múltán jelentkezik,akkor amikor már nem is gondolunk arra,hogy mit ettem,ittam 20-30 évvel ezelőtt,és csak a fejünket csóváljuk,hogy kérem,mitől lehet ez,doktor úr segítsen......Most persze nem azt akarom mondani,hogy csak az étkezéssel- normális,helyes étkezéssel-kiváltod a 120 évet és élsz gondtalan,betegségek nélkül,de nagyban hozzájárulhatsz egy minőséggibb,élvezhetőbb élethez.

A TE életedhez.

És a GYERMEKED életéhez.

Nézz,kutass,nemcsak nálam,vagy a jobb oldali linklistában szereplő csatlakozott bloggernél,hanem a neten,könyvtárban,újságárusnál,nagymaminál, bárhol,ahol hozzájuthatsz.

Ne feledd!

Mi is voltunk kezdők,mégis sikerült:-)


"Főzz az egészségedért,gyorsan és könnyedén"

9 megjegyzés:

 1. Belly, köszi-ez jó!!
  Csak súgom: nálam már rég fenn vagy a bloglistán:))))

  VálaszTörlés
 2. Nálam is a kezdetektől ott vagy :-)

  Pont tegnap beszélgettem erről a 76 éves nagypapámmal. Hogy mennyi műanyag vackot eszünk meg, és mennyi ijesztő, ismeretlen betegség a következménye.

  Retteneteket mesélt pl. a DDT nevű gyomirtóról, ami pl. mai napig kimutatható az emberi szervezetben, pedig a '70-es években tiltották be...

  VálaszTörlés
 3. Belly,gyere játszani légyszi!

  VálaszTörlés
 4. Belly kukkants be hozzám, vár valami.

  VálaszTörlés
 5. Zakír Ali!
  Thank you for visiting! Have a nice day too!

  VálaszTörlés
 6. Szia! Kérlek nézz be hozzám;) http://gumimacik.blogspot.com/2009/07/gasztro-bakancslista.html

  VálaszTörlés