Nekem készült,mert kakashúst végképp nem eszik a párom.
Én viszont szeretem.
Nem olyan omlós és puha,mint a csirke,mert az acélizmos kakasdobverők sohasem fognak annyira megpuhulni,akármennyire is párolod.
Ez a fűszerkeverék régóta izgatott és mivel párom nem ette,kipróbálhattam.
Finom:-).
Provance-i sült kakas
- kakascomb
- kevés olaj
- vörösbor
- provance-i fűszerkeverék
Provance-i fűszerkeverék
- 1 kk szárított rozmarong
- 1 kk szárított kakukkfű
- 1/2 kk köménymag
- 5 kk só
Eredeti recept itt
HŰŰŰ de szépséges
VálaszTörlésNagyon guszta, s jópofa a tálalás tényleg dobot verhetnének!:-))
VálaszTörlésBianka!
VálaszTörlésKöszi!
Andi!
:-))))