Férjemmel kipakoltuk a mélyhűtőt egy nap és mit találtunk?
Úgy van!
Csirkehúst.
Hogy széplelkű férjem is megegye,darált formában akartam elkészíteni.
Hogy mégse hagyományos fasírt legyen-pedig azt is szeretjük-kipróbáltam ezt a receptet.
Igazából attól-is-olasz stílusú,hogy ketchup van a tetejére kenve,azt azonban meg én nem szeretem,így kompromisszumos megoldásként reszelt parmezánnal elkevert tejföl került a tetejére.
Ha már olasz......
Sajtos olasz,fokhagymás hústorta
- 1/2-1 csésze zsemlemorzsa
- 4 ek reszelt parmezán
- 5 ek szárított petrezselyem
- 2 ek préselt fokhagyma
- 1/2 tk só
- 1/2 tk őrölt bors
- 2 tojás
- 1 kg darált hús
Csirke is, meg fokhagyma is, megkóstolnám, nagyon guszta!:-))
VálaszTörlésHű micsoda finomság, milyen kis gusztusos összeállítás
VálaszTörlésNekem ez igy tetszik, ahogy van. Mi is jobban szeretjük a sajtot a tetején :) Jöhetne is most egy jó nagy adat :))
VálaszTörlésFinom lehet, én csirkés vagyok, úgyhogy jöhet! :)))
VálaszTörlésÉn még soha nem ettem hústortát, de ez olyan gusztának néz ki, hogy ki fogom próbálni!!!
VálaszTörlésGratu!!!
Parmezán meg tejföl a tetején-király!!! Kérek!!!!
VálaszTörlésHiggyétek el,tényleg finom és a parmezánnal még jobb.Imádom a sajtokat.
VálaszTörlésnagyon finom lehet!!!
VálaszTörlés