hétfő, június 22, 2009

Idétlen Receptek

Most kaptam mélben:-D.Jó szórakozást!


Idétlen receptek

Pekingi kacsa:
Ugyanúgy készül mint a lekváros bukta, csak kacsából, és Pekingben.

Csörögefánk:
Végy pár darab 1-2 hónapos fánkot, tedd egy fémedénybe, fedd le, majd füledhez emelve kezdd el rázogatni, s figyelj: csörög-e?

Budapest lepény:
Kérd meg Godzillát, hogy tegyen pár lépést szép fővárosunkban.

Anyámasszony becsinált:
Nahát!

Tejföl (házilag):
Hozzávalók: 1 liter tej, 1 szekrény. A tejet hűtött állapotban helyezd a szekrény tetejére. Helyben fogyasztható.

Kígyórétes:
Vegyünk 1-2 méter hosszú királykobrát, adjunk hozzá 4-5 tojást (azt igen szereti), lisztet, cukrot, tejet, dolgozzuk össze, nyújtódeszkán jól gyúrjuk ki, tetejét kenjük meg tojássárgájával. Túróval, meggyel, egérrel, rágcsálókkal tölthetjük. Ha kihűlt, fogyasztás előtt porcukorral szórjuk meg, de minden tányér mellé tegyünk figyelmeztető feliratot: Vgyázz, a rétes harap! (Készítés előtt tanácsos kikérni orvosa, gyógyszerésze véleményét.)

Házi diétás kóla:
Végy a boltban egy üveg kólát. Töltsd ki 2 dl-es pohárba, és idd ki belőle a kólát úgy, hogy a cukor a pohár alján maradjon. Ez később felhasználható.

Rigó Jancsi:
Menj el Rigó Jánosékhoz, és kérdezd a szülőket, hogyan készül.

Mexikói pizza:
Fogjuk valamelyik postaládába dobott étlapunkat, keressük ki a Mexikói pizzát, rendeljük meg telefonon. Ha eredeti mexikói pizzát ennénk, rendeljünk Mexikóból pizzát. Kissé költséges étel, de megéri.

Rablóhús:
Kissé időigényes recept, de érdemes kipróbálni. Először is híreszteld el a környéken, hogy gazdag vagy. Éjjel várakozz feszülten. Amikor jön, kapd el a rablót, parajjal és aszaltszilvával töltheted. Vigyázat! Ha a rabló nem elég fiatal, sütés előtt ki kell klopfolni.

Madártej:
Fogj 1-2 db madarat, és csavargasd őket addig, míg fehér lé csorog belőlük. Figyelem! Kizárólag olyan madárból készíthető, melyekből intenzív csavargatás után fehér lé folyik. Ízesítsd kókuszreszelékkel, tetejére pedig kanalanként csurgass egy kis borotvahabot. Isteni.

Gesztenyekocka:
Rendkívül drága, de könnyedén elkészíthető édesség. Vegyünk fél kg kocka alakú gesztenyét, süssük meg, majd tetejét szórjuk meg porcukorral. Kizárólag eredeti, kocka alakú gesztenyéből készítik, mely elég ritkán kapható sajnos.

Kókuszgolyó:
Végy bármit, aminek golyóformája van, pl. Töltényeket, paradicsomot, az anyós fejét stb., majd hempergesd meg kókuszreszelékben.

Bambiszelet (rendkívül közkedvelt édesség):
Végy valahol egy csatosüveges Bambi üdítőt, szeleteld fel, a rétegek közé fondankrémet, vagy forró rumos meggyet tölthetünk. Vigyázat! Fogyasztás előtt érdemes lenyelnünk pár deka vattát, nehogy a szilánkok kárt okozzanak!

Natúrszelet a legjobb anyós módra:
Ilyen étel nem létezik.

Orrpörkölt:
Ugyanúgy készül mint a körömpörkölt, csak orrból.

Finomfőzelék:
Végy egy lábos bármilyen főzeléket, és főzd nagyon-nagyon finomra.

Nyakleves:
A receptet bárkitől gyorsan megtanulhatod, elég ha odaállsz elé és leanyázod párszor az illetőt.

Kamillatea házilag:
Hívd meg egyik Kamilla nevű barátnődet, főzd ki, citrommal ízesítve rendkívül ízletes és egészséges teát nyersz belőle. Figyelem! Nem ajánlott patikában vásárolni, mert híreink szerint Józsefekből és Bélákból is hamisítják.

Marhasült Toldy módra:
Állj ki a markodban egy bazinagy szálfával az útra, tűzz rá egy marhát egészben (bárki lehet az), rakj alá tüzet, s forgasd amíg Laczfy hetykén, félvállról meg nem szólít.



6 megjegyzés:

  1. Jaj, mindegyik nagyon jo!
    Itt kacagok egyedul az irodaban...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a kellemes reggelt...ezek nagyon jók:) És nagyon szép lett az új külső:)

    VálaszTörlés
  3. Jól szórakoztam, köszi!
    Játszani szeretnélek hívni:
    http://zsannamanna.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. "ha a rabló nem elég fiatal, sütés előtt ki kell klopfolni."

    :))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  5. Látom más is hívott játszani,de azért hívlak én is!

    VálaszTörlés