péntek, június 26, 2009

Lényegtelen dolgaim.....

A 6-os számot tartják a legkisebb tökéletes számnak,az én listám,ha nem is tökéletes de biztos,hogy kicsi:-D.Citromfű és Andi hívott játékba,nézzük hát lényegtelen dolgaimat.

1.Lényegtelen,hogy ki mit mond rólam,véleményt és kritikát csak azoktól fogadok el,akik fontosak nekem

2.Lényegtelen,hogy kb.90 db szakácskönyvem van otthon,képes vagyok újjabb és újjabb megvételére ragadtatni magam,néha pusztán a képek kedvéért,a főzős újságokról nem is beszélve.

3.Lényegtelen,hogy mi a divat,többnyire pólóban és farmerben rohangálok naphosszat.Meg mezítláb.

4.Lényegtelen,hogy nő létemre imádom a horror,thriller és a természetfelettivel foglakozó filmeket.Legyen extra véres,üldözéses,sikítozós,frászolós,baljóslatú és jó hangos.És üljön mellettem valaki akinek-mint a fogorvosnál-kékre szorongathatom a kezét.

5.Lényegtelen,hogy annyira félek az élő tyúktól,hogy megfogni sem vagyok hajlandó{konkrétan a lábuktól félek},kopasztott állapotban viszont még meg is táncoltatom,akár Mr.Magoo

6.Lényegtelen,hogy nem szeretem ha becézik a nevem,de a kisebb becézéseket hagyom.A férjemtől még olyat is,hogy cica,csibe,zebracica,de a macikára és a mókuskára torkot harapok.






10 megjegyzés:

  1. Képzeld,én is szeretem a thrillert és Mulderéket, de csak ha a férjuram nézi velem,mert tudom,hogy ő aztán megvédene,ha kijönnének!:-)

    VálaszTörlés
  2. Muldert nem bánnám ha kimászna a tv-ből,de a kör ellen már lennének kifogásaim:-D

    VálaszTörlés
  3. Fox Mulder? Jöhet :-))

    Tényleg úgy szereted, ha végigmondják a nevedet? Jéééé! Enyimet csak főnököm és az ügyvédünk szokta teljes hosszában használni...

    VálaszTörlés
  4. OHH nem az Ági mehet simán,de az ágikát,az ágicát a kicsiágit már csak mérsékelten de nagyon utálom az Ágnes asszonyt{asszociáció ugye}és az ágót meg különösen.

    VálaszTörlés
  5. Na, ha horror, akkor olvass Te is Dean Koontzot-ebben a műfajban ő a király!!!Imádom!!
    Ebből kiderült, hogy én is olvasom-20 éve jelenik meg itthon, azóta....:))))

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Dean Koontz-ot én is szeretem,majdnem mindent elovastam tőle,legjobban a december ajtaja tetszett

    VálaszTörlés
  7. Nem szeretek félni egy filmen. Egy időben hetente kétszer-háromszor jártunk moziba és abba a mennyiségbe bizony belecsúszott néha egy-egy félős film is. Annyira tudok félni, és úgy meg tudok ijedni, hogy egyszer tiszta erőből hátbarúgtam az előttem ülőt, egyszer meg úgy megijedtem, hogy feldobtam a kukoricászacskót... Katasztrófa vagyok a moziban...:DDD

    VálaszTörlés
  8. Szepyke!
    Akkor nem megyünk együtt moziba:-D.Úristen mit szólhatott az előtted ülő,mikor hátbarúgtad,azonkívűl,hogy:hökk:-D

    VálaszTörlés
  9. Belly, köszönöm, hogy játszottál!

    Szerintem Te titokban I. barátnőm vagy! Ő imádja a horrort, farmerben és pólóban jár, és a többi is majdnem tökéletesen illik rá:)

    Én nem szeretek félni. Nem is nézek/olvasok horrort, csak néha:) De a szakácskönyvekkel hasonlóan vagyok:)

    VálaszTörlés