A recept eredetijére a Fennkölt saláták című vékonyka de igen jó könyvben találtam rá.Ott sajt nélkül és kapros majonézzel behűtve ajánlják.Így sem lett rossz,sőt!!!!
Fetasajtos,zöldborsós ráksaláta snidlinges majonézzel
- 10 dk fetasajt kis kockákra vágva
- 30 dk főtt zöldborsó
- 20 dk konzerv garnélarák{nálam rákfarok vagy mi}
- 2 ek citromlé
- 1 kiskanál cukor
- 10 dk majonéz
- 1 dl kefír
- 1 ek mustár
- só
- bors
- 1 csokor snidling vagy kapor apróra vagdalva
A majonézt keverjük simára a kefírrel,mustárral,cukorral,citromlével,kevés sóval,borssal és a snidlinggel.Forgassuk bele a borsót,a sajtot és a rákot.Hűtve tálaljuk.
Nagyon finom,laktató és egyáltalán nem bonyolult.Kicsit drága a rák miatt de egyszer élünk.És ha drágaság akkor egy kis Marilyn Monroe{A kedvenc számom:-D}
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésKöszönöm és én is hasonlókat kívánok!