szerda, április 08, 2009

Fetasajtos,zöldborsós ráksaláta,snidliges majonézzel


A recept eredetijére a Fennkölt saláták című vékonyka de igen jó könyvben találtam rá.Ott sajt nélkül és kapros majonézzel behűtve ajánlják.Így sem lett rossz,sőt!!!!

Fetasajtos,zöldborsós ráksaláta snidlinges majonézzel

  • 10 dk fetasajt kis kockákra vágva
  • 30 dk főtt zöldborsó
  • 20 dk konzerv garnélarák{nálam rákfarok vagy mi}
  • 2 ek citromlé
  • 1 kiskanál cukor
  • 10 dk majonéz
  • 1 dl kefír
  • 1 ek mustár
  • bors
  • 1 csokor snidling vagy kapor apróra vagdalva

A majonézt keverjük simára a kefírrel,mustárral,cukorral,citromlével,kevés sóval,borssal és a snidlinggel.Forgassuk bele a borsót,a sajtot és a rákot.Hűtve tálaljuk.

Nagyon finom,laktató és egyáltalán nem bonyolult.Kicsit drága a rák miatt de egyszer élünk.És ha drágaság akkor egy kis Marilyn Monroe{A kedvenc számom:-D}





2 megjegyzés: