vasárnap, december 20, 2009

Tükör által homályosan....
Kiskukta kíváncsi volt arra,hogy be merem e vállalni a rossz és a jó képeimet,írásaimat.


1.A fotózással nem sokat bíbelődöm,egyrészt mert párom roppant ideges lesz ha 4 kattintásnál többet pazarolok el,így a képek legtöbbje 1 kattintás és kész.Ritka a dupla kattintás és soha nincs több.Igyekszem változatos hátteret biztosítani,nem mindig sikerül és volt egy időszak amikor a gyűrt háttér tetszett,de rájöttem,hogy olyan mintha nem vasalnék soha.
Egyébként fogalmam sincs hogy milyenek a képek.Mármint hogy jók e nem e.Nálam csak az a fontos,hogy éles legyen,nem cicomázok,csak az étel natúr és kész.
Nem tudom megítélni azt sem,hogy fejlődök e vagy sem.Szerintem egy szinten van,néha rossz,néha nem.Ti biztos jobban látjátok.
Persze vannak kedvenc képeim,kigyűjtöttem ami  jónak találtam és amit nem.


Ezek a jók szerintem.Kiváltképp a sóskás krumpli fotója a kedvencem.Olyan napfényes.Ezek pedig a nem jók voltak.Az első tablón a katasztrófálisak vannak.


De mint mondtam én ezt nem tudom megítélni.


2.Mintahogy azt sem,milyenek az írásaim.Néha szómenésem van,néha szinte néma vagyok.Mikor milyen a kedvem.Biztos van zagyva vagy értelmetlen,szóhibás,helyesírási hibás beírásom és néha bajban is vagyok ezekkel.Azonkívül nem vagyok egy vicces,színesen,izgalmasan irosgató egyén.


Ez van.

4 megjegyzés:

 1. Szerintem mindenki fejlődik, te is! És jó irányban. Nekem egyik kedvenc képed mostanában a lekerliről az első kép. Az írásaidról, meg élvezet olvasni a soraidat, szerintem nagyon olvasmányosan írsz!

  VálaszTörlés
 2. Kiskukta!
  NAGYON köszönöm:-D

  VálaszTörlés
 3. Szerintem meg igenis színesen és viccesen irosgató egyén vagy! :))
  Ráadásul még a receptjeid is jók!
  Gratula!

  VálaszTörlés
 4. Szemirámisz!

  Köszönöm szépen:-)Örülök,ha így látod

  VálaszTörlés