szombat, december 26, 2009

Megkésett köszönet egy ajándékért...



Egy ajándékért,amely majd kifúrta az oldalamat!


Szó szerint.


Történt ugyanis,hogy 23-án még vásárolni voltunk,utolsó napra halasztva a nagy bevásárlást,mert a férjem fázott és egyedül nem volt kedve sehova menni.Én viszont dolgoztam,így megegyeztünk,hogy ha leteszem az éjszakás műszakot,végigjárjuk Tiszafüredet és boltjait.
Így is lett,ám mire hazaértünk{délutánra}én már olyan fáradt voltam,hogy alig tudtam nyitvatartani a szemem.Gyors zuhany,majd be az ágyba,persze utasítások a férjnek,hogy még mit hozzon a helyi kisboltból,mert mindent nem tudtunk megvenni,elvásárolták előlünk.Utána azonnal aludtam.
5 órakor arra ébredtem,hogy valami nagyon iszonyatosan nyomja az oldalam.Először azt hittem,hogy a takaró egy darabjából sikerült gombócot gyártani,az szorult be alám,majd azt hogy egy könyv,mert határozottan kemény volt:-).
Nagynehezen megfodultam,kitámasztottam a szemem és megnéztem mi az.
Egy csomag volt,rajta pedig a nevem,feladóként pedig Trinity neve virított.
3x néztem meg.
És még mindig ott volt!
Álmosság ide vagy oda,muszáj volt azonnal kibontani.A csomag egy receptkártyagyűjteményt rejtett meg egy szép üdvözlőkártyát,kedves szavakkal.


Férjem elmondta,hogy amikor utasításokkal megrakodva elindult,meglátta a földön,a hóban{érthetetlen hogy hogy esett ki a ládából} az értesítést,megszárogatta a konvektoron és azon nyomban elindult érte,majd hazaérve a párnámra tette,hogy ha felébredek,azonnal meglássam.Mivel nem kicsit vagyok mozgolódós,hamarabb sikerült az ébresztés és majdnem kilapítottam a dobozt.


Köszönöm Trinity{itt is}.Nagyon megleptél,igazi karácsonyi meglepetés volt.







2 megjegyzés:

  1. Drága Belly!!
    Sajnálom, hogy a dobozom ébresztett,még alhattál volna egy kicsit:))) Azért vicces lehetett:))
    Remélem, 1-2 használható ötlet lesz köztük ....Puszi!!

    VálaszTörlés
  2. Trin!

    Én nem sajnálom!:-)

    És igen,már találtam néhány érdekes receptet.

    VálaszTörlés