Gyorsan elkészíthető,pontos,precíz GoodFood recept.Brownie jellegű{azt hiszem,mert brownie-t még soha nem sütöttem}és nagyon finom:-D.A finomítatlan,sötét nádcukor fantasztikus karamellízt ad ennek a ragacsos sütinek.
Karamellás Kockák
- 350 gr étcsokoládé
- 25 dk vaj
- 3 nagy tojás
- 25 dk sötét,nyers nádcukor
- 85 gr finomliszt
- 1 tk sütőpor
Olvasszuk meg a csokit és a vajat,hűtsük ki.A cukrot és a tojást verjük fel,amíg a keverék sűrű,fényes és homogén nem lesz.Óvatosan forgassuk bele a csokis vajat,adagoljuk bele a sütőporos lisztet és keverjük simára.Egy 23*23 cm-es tepsibe öntjük és 30-35 percig sütjük vagy amíg érintésre szilárdnak nem érezzük.Végezhtünk tűpróbát is,ha kihúzzuk a tűt néhány nedves morzsának rá kell ragadnia.Ez azt jelenti,hogy a massza közepe még puha,de hűlés közben meg fog szilárdulni.A sütit a formában hagyjuk kihűlni 1 órán át,utána felkockázzuk és teljesen kihűtjük.
Nálunk 2 órát sem élt:-D
Juj de durva :-D Imádom a full csokis sütiket!!!
VálaszTörlésBrownie-t okvetlen próbáld ki, ha ez bejött nektek! Nálam pölö van is egy szuper jó recept ;-)
Nagyon jól hangzik!!!
VálaszTörlésSzerintem nálunk sem állna ennél több ideig!
Kiskukta
Nagggyon csokis-finom!!!!!
VálaszTörlésNekem kapásból dupla adaggal kellene indítanom, azt hiszem:)))
Sziasztok!
VálaszTörlésViki ez totál brutál_:-D{A brownie-d pedig meglesem}
Kiskukta!
Okvetlen próbáld ki,nagyon finom!
Trinity!
Mivel még soha nem sütöttem hasonló sütit,nem tudtam milyen lesz a fogadtatás.Mivel jó lett,duplázni fogok én is:-D