csütörtök, március 26, 2009

Rántott,töltött gomba



Fusion konyhát csináltam.Egyesítettem Chefvikit,Limarát és a Sógornőmet.Nem,nem lett belőle Loch Ness-i szörny:-D.Chefvikitől a kukoricát és a designe-t merítettem,Limara receptjéről a sógornőm jutott eszembe,a sógornőmről meg a fasírttal töltött rántott gomba.Méghogy a nők nem képesek bonyolult gondolkodásra!:-D{a kukoricás nem látszik,mert csak kísérleti jelleggel készült pár darab és KöBö fel is falta mindet jóízűen.Szegény azt hitte mind ilyen lesz.Majd legközelebb!}


Töltött,rántott gomba



  • Gomba{tisztítva és csak a kalapja}

  • fasírtmassza

  • tojás

  • liszt

  • prézli

A gombakalapokba beletöltjük a fasírtmasszát,lisztbe,tojásba,prézlibe forgatjuk és bő,forró olajban kisütjük.A masszába kevertem kukoricát{konzerv,főtt}és pár darabba azt nyomkodtam,úgy sütöttem ki.








4 megjegyzés:

  1. Látom, kreatívkodsz te is:)) Klassz!!

    VálaszTörlés
  2. Csak eljött annak a gombának az ideje :-))

    Idáig hallik az elégedett nyammogás :-)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Igyekszek,igyekszek!{viki az nem nyammogás volt,csak mire elért hozzád annyit csendült.-D}

    VálaszTörlés